Competitie najaar 2020

Beste leden,

Door de bijzondere omstandigheden is de afgelopen voorjaarscompetitie volledig geneutraliseerd. De afdeling laat de gehele competitie overspelen najaar 2020. Om die reden zal de komende competitie de teamindeling in principe niet afwijken met die van de afgelopen competitie, uitzonderingen daargelaten.
Wel kan het, in tegenstelling tot voorgaande jaren, zo zijn dat de teamindeling bij de voorjaarscompetitie opnieuw wordt ingedeeld.

Vul je naam in onderstaand formulier en geef aan in het berichtvak als je op of aanmerkingen hebt, graag voor 21 mei. Je kunt natuurlijk ook een vraag stellen.

Ook als er niets veranderd toch graag even voor 21 mei invullen zodat er geen onnodige vragen komen.

Toernooien

In de onderstaande kalender worden de toernooien die relevant zijn voor OTTC spelers weergegeven. De tijden zijn een inschatting. Gebruik het formulier hieronder om voor een toernooi in te schrijven. 

 

Competitie

OTTC maakt gebruik van TTapp. TTapp laat alle actuele competitiestanden zien. Klik hier om naar de app te gaan.

 

Toernooikalender


Inschrijven Toernooien

Hieronder kan je de gegevens invullen van degene die aan het toernooi wil deelnemen. OTTC neemt contact met je op als jouw inschrijving is ontvangen. Voor seniorentoernooien en sommige jeugdtoernooien gelden inschrijvingskosten. Je kan ook inschrijven door contact op te nemen via technischezaken@tt-ottc.nl.