Nieuws & Media

Help OTTC aan de 100!

Help mee om te bereiken dat OTTC weer 100 leden heeft. Na een jarenlange afname van het ledenaantal bereikte de club een dieptepunt waarbij we nog maar 78 leden over hadden. Inmiddels is het tij gekeerd en hebben we weer veel meer leden. We zitten met 95 leden zelfs weer in de buurt van de 100!

Lees meer »

Impressie BBQ 2023

Op zondag 17 september hebben we samen een gezellige BBQ gehad, lekker buiten in het zonnetje. Maar liefst 61 mensen namen deel, ze hebben genoten van het mooie weer, elkaars gezelschap, lekker eten en een drankje. Om het zover te krijgen zijn er naast de evenementen-commissie een groot aantal mensen vooraf, tijdens en na de BBQ druk in de weer geweest. Dank aan Pascal, Marja, twee Hanneke's, Rob, Carla, Jeanne, Martijn, Arjan, Martin, Andre, Grace, Marie José, Wim, Fons.

Lees meer »

BBQ 17 september

Op zondag 17 september houden we voor het eerst sinds de Covid periode onze BBQ weer. Vanaf 16:00 uur kunnen we onder het genot van een drankje gezellig ons vlees klaar maken op de BBQ. Salades en sauzen zullen het geheel extra smakelijk maken. Je kunt je nog altijd opgeven bij Chris van de Wetering, Marja van de Peppel of Martin Kerstholt. Hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Lees meer »

Nieuwe OTTC voorzitter: Peter Stassen

Op maandag 3 juli is Peter Stassen aangetreden als nieuwe voorzitter van OTTC. Daarmee wordt het voornemen, aangekondigd en door de leden goedgekeurd op de ALV 2022, omgezet in de daad. Chris van de Wetering is daarmee afgetreden als ad-interim voorzitter, hij blijft echter wel binnen het bestuur en gaat daar de post "evenementen" voor zijn rekening nemen. Peter liep al een tijdje mee in het bestuur als waarnemer en heeft daarmee een vliegende start kunnen maken met zijn voorzitterschap. Het bestuur van OTTC bestuur nu dus weer uit vijf personen:

Lees meer »

FITR festival de start

De start van het FITR festival op het Sint Barbara plein in Oss. We hebben alles opgesteld en we zijn er klaar voor. Laat de mensen maar komen op naar het 100ste lid en hopelijk nog meer.

Lees meer »

OTTC ontvangt cheque 1000 euro van de Rabobank

Op 14 juni overhandigde Sjef den Otter, als lid van de ledenraad van de Rabobank, een cheque van 1000 euro aan Peter Stassen. Dit was tevens mijn eerste officiële daad als nieuwe voorzitter van OTTC. Zeg nu zelf, er zijn slechtere starts te bedenken!

Lees meer »

AED trainingen - geef je op

Binnenkort gaan we weer een AED training organiseren. Het is belangrijk dat we blijven trainen omdat oefening nu eenmaal kunst baart. Heb je interesse? Wil je weten hoe je het apparaat bedienen moet? Wil je oefenen met reanimatie? Wil je in kunnen grijpen als iemand je hulp het hardste nodig heeft? Wil je de kennis hierover weer opfrissen? Dat kan omdat we eind augustus / begin september weer een AED en reanimatie training gaan organiseren bij OTTC in de zaal. Er zijn geen kosten aan verbonden. Geef je op bij één van de bestuursleden. Met zijn allen de schouders eronder! Arjan, Marja, Martin, Peter en Chris.

Lees meer »

Roger en Jude getrouwd

Op 21 april zijn Roger en Jude in de echt verbonden. Het bestuur wenst het gelukkige paar alle goeds, voorspoedige jaren en een lange toekomst toe.

Lees meer »