Nieuws & Media

In memoriam Joop Meijer

Gisteren bereikte het bestuur, geheel onverwacht, het droevige bericht van het overlijden van Joop Meijer op de leeftijd van 71 jaar. In Joop verliezen we iemand die 58 jaar lang lid is geweest van OTTC. Gedurende deze lange periode was Joop zeer actief en betrokken bij de vereniging. Joop was binnen de vereniging altijd een sfeermaker die, ad rem als hij was, zijn goed ontwikkelde taalgevoel altijd gebruikte om de actualiteit van de vereniging om te zetten in taalgrappen. Joop was een regelaar en kreeg zaken voor elkaar. Hij regelde graag zaken die in het belang waren van anderen.

Lees meer »

Ria Ceelen bar

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie was er een speciaal moment voor de prijsuitreiking: de officiële vernoeming van onze bar. Ria Ceelen heeft zich  tientallen jaren met hart en ziel ingezet om de bar te beheren voor onze club. Daar komt veel werk bij kijken: het beheer van de bar, de financiën, de inkoop, de prijstselling, het assortiment, de schoonmaak, de barbezetting etc. Ria heeft inmiddels een stapje terug gedaan en het beheer doorgegeven aan haar opvolgers, ze gaat het nu rustiger aan doen. OTTC bedankt Ria voor al haar vrijwillige diensten en hoopt dat ze nog lang kan genieten van het eer betoon van de bar vernoeming. Vanaf 7 januari 2024 staat de bar van OTTC bekend als: Ria Ceelen bar.

Lees meer »

Nieuwjaarsreceptie

Ook dit jaar was de OTTC Nieuwjaarsreceptie goed bezocht en erg gezellig. Veel leden kwamen een kijkje nemen om elkaar de hand te schudden en gelukkig Nieuwjaar te wensen. Partners, kinderen en kleinkinderen waren natuurlijk ook van de partij. Er werd genoten van de wedstrijden die op het scherpst van de snede gespeeld werden. Dit onder het genot van een bakje koffie en later natuurlijk een drankje en een hapje.

Lees meer »

Clubkampioenschappen en Nieuwjaarsreceptie

Over een week is het weer zover: Nieuwjaar! Zoals elk jaar worden de clubkampioenschappen gecombineerd met de Nieuwjaarsreceptie. Op zondag 7 januari worden de clubkampioenschappen en de Nieuwjaarsreceptie gehouden in ons vertrouwde clubhuis.

Lees meer »

Kantine wand helemaal klaar

De afgelopen maanden het klussenteam hard gewerkt aan de isolatie van de kantinewand. Er is een voorzetwand geplaatst om zo het energieverlies vanuit de kantine sterkt te beperken. Tevens is de oude kantineverwarming die werkte op heet water uit de ketel vervangen door elektrische verwarming. Hierdoor is de oude en dure kantine gasverwarming vervangen door een (bijna) gratis elektrische verwarming via onze zonnecellen. 

Lees meer »

Verslag ALV 2023

Op 24 oktober hebben we onze Algemene Leden Vergadering gehouden. De opkomst was minder dan vorig jaar. Toch kunnen we spreken van een geslaagde avond. Voor Peter Stassen was het zijn eerste ALV als voorzitter. Hij heeft op 3 juli het stokje overgenomen van Chris van de Wetering. Chris blijft in het bestuur en is nu functionaris Evenementen.  

Lees meer »

Help OTTC aan de 100!

Help mee om te bereiken dat OTTC weer 100 leden heeft. Na een jarenlange afname van het ledenaantal bereikte de club een dieptepunt waarbij we nog maar 78 leden over hadden. Inmiddels is het tij gekeerd en hebben we weer veel meer leden. We zitten met 95 leden zelfs weer in de buurt van de 100!

Lees meer »

Impressie BBQ 2023

Op zondag 17 september hebben we samen een gezellige BBQ gehad, lekker buiten in het zonnetje. Maar liefst 61 mensen namen deel, ze hebben genoten van het mooie weer, elkaars gezelschap, lekker eten en een drankje. Om het zover te krijgen zijn er naast de evenementen-commissie een groot aantal mensen vooraf, tijdens en na de BBQ druk in de weer geweest. Dank aan Pascal, Marja, twee Hanneke's, Rob, Carla, Jeanne, Martijn, Arjan, Martin, Andre, Grace, Marie José, Wim, Fons.

Lees meer »