Nieuws & Media

Duo competitie 2024

Na drie speeldagen zijn de einduitslagen bereikt in alle klassen. Op drie gezellige avonden 13 teams Never Despair, Schijndel, Return en Oss in drie klassen gestreden om de eer. Met wat improvisatie rondom de indeling van de teams en veel lol aan tafel kwamen we met zijn allen tot de volgende uitslagen. Kijk onder Duo Competie bij uitslagen voor de volledige uitslag en extra fotos.

Lees meer »

Overlijden Piet Kleijne

Op 16 mei bereikte ons het droevige bericht dat Piet Kleijne op 89 jarige leeftijd is overleden.  Hij heeft deel uitgemaakt van onze vereniging vanaf december 2000. Naast alleen tafeltennissen was hij betrokken bij het openen en sluiten van onze zaal voor onder andere de scholen. Ook voor andere activiteiten konden we een beroep op Piet doen om mee te helpen of mee te doen bij verschillende activiteiten.

Lees meer »

Nieuwe bordsponsor voor OTTC

Met Zorba de Griek hebben we een nieuwe bordsponsor in onze zaal. Zorba de Griek is de nieuwe naam voor het voormalig Grieks restaurant Olympia op de Hooghuisstraat. Per 1 oktober 2023 hebben de vorige eigenaren Dina en Dimitri na 37 jaar het restaurant verkocht aan Christos (Chris) en Angelique Tzigas.

Lees meer »

OTTC 3 blijft in 4e klasse

Afgelopen vrijdag waren er de beslissingswedstrijden in de NTTB competitie. OTTC 3 moest aantreden tegen Wilvo TTV Bergeijk voor lijfsbehoud in de 4e klasse. Martijn, Frank en Pascal traden aan om dit voor elkaar te krijgen, Stefan speelde dit keer niet mee. Via 3-0, 4-2, 5-2 en 6-2 werd het niet echt gevaarlijk voor de OTTC spelers. Er werd ook nog een 9de wedstrijd gespeeld zodat het uiteindelijk 7-2 voor OTTC 3 werd. Het team heeft daarmee zeker gesteld dat ze komend seizoen in de 4e klasse uitkomen.

Lees meer »

OTTC 2 Kampioen

OTTC 2 kampioenHet 2e team van OTTC bestaande uit Adri van der Heijden, Aleksei Zagoshin, Robert Olszanowski en Hans Slootweg is kampioen geworden in de 3e klasse en promoveert dus naar de 2e klasse. Van harte proficiat. Dat betekent dat OTTC volgende jaar 2 teams in de 2e klasse heeft spelen. Dinsdag 23 april heeft het bestuur dan ook een bloemetje uitgereikt aan de kampioenen.

Lees meer »

Besturen Return en OTTC

Oss is een rijke stad met maar liefst twee gezonde tafeltennisverenigingen: Return en OTTC. De beide verenigingen promoten allebei de tafeltennissport, bestaan zusterlijk naast elkaar en gunnen elkaar het beste. Beide verenigingen groeien, OTTC komt langzaam uit het dal en Return maakt een fantastische groeispurt door. Het was dus hoog tijd dat de besturen de koppen bij elkaar zouden steken. Het idee daartoe werd geboren tijdens de open dag van sportpark De Rusheuvel.

Lees meer »

In memoriam Joop Meijer

Gisteren bereikte het bestuur, geheel onverwacht, het droevige bericht van het overlijden van Joop Meijer op de leeftijd van 71 jaar. In Joop verliezen we iemand die 58 jaar lang lid is geweest van OTTC. Gedurende deze lange periode was Joop zeer actief en betrokken bij de vereniging. Joop was binnen de vereniging altijd een sfeermaker die, ad rem als hij was, zijn goed ontwikkelde taalgevoel altijd gebruikte om de actualiteit van de vereniging om te zetten in taalgrappen. Joop was een regelaar en kreeg zaken voor elkaar. Hij regelde graag zaken die in het belang waren van anderen.

Lees meer »

Ria Ceelen bar

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie was er een speciaal moment voor de prijsuitreiking: de officiële vernoeming van onze bar. Ria Ceelen heeft zich  tientallen jaren met hart en ziel ingezet om de bar te beheren voor onze club. Daar komt veel werk bij kijken: het beheer van de bar, de financiën, de inkoop, de prijstselling, het assortiment, de schoonmaak, de barbezetting etc. Ria heeft inmiddels een stapje terug gedaan en het beheer doorgegeven aan haar opvolgers, ze gaat het nu rustiger aan doen. OTTC bedankt Ria voor al haar vrijwillige diensten en hoopt dat ze nog lang kan genieten van het eer betoon van de bar vernoeming. Vanaf 7 januari 2024 staat de bar van OTTC bekend als: Ria Ceelen bar.

Lees meer »

Nieuwjaarsreceptie

Ook dit jaar was de OTTC Nieuwjaarsreceptie goed bezocht en erg gezellig. Veel leden kwamen een kijkje nemen om elkaar de hand te schudden en gelukkig Nieuwjaar te wensen. Partners, kinderen en kleinkinderen waren natuurlijk ook van de partij. Er werd genoten van de wedstrijden die op het scherpst van de snede gespeeld werden. Dit onder het genot van een bakje koffie en later natuurlijk een drankje en een hapje.

Lees meer »