Nieuws & Media

Die Meede toernooi

Lars en Yens hebben meegedaan met het Die Meede Toernooi in Made. In een junioren poule met 6 deelnemers hebben ze fanatiek getafeltennist. Dit gaf volop uitdagingen, ook op mentaal gebied. De uiteindelijke winnaar bleek onverslaanbaar. Lars won 3 van de 5 wedstrijden, waarvan 2 met redelijk gemak in 3 sets en de andere in 4e sets, met spanning tot het laatste moment, want met 11-9 gewonnen. Yens gaf volop tegenwicht aan de anderen. 2 Wedstrijden verloor hij in 5 sets, waarvan 1 nipt in de vijfde set met 9-11 verloren. Ook de wedstrijd van 4 sets verloor hij de vierde set net aan met 10-12.

Lees meer »

Clubkampioenschappen 2023

Op zondag 8 januari zijn de clubkampioenschappen gespeeld. Deze zijn voor 11 senioren gestart om 9.30 uur. Voor het eerst was er ook een dubbeltoernooi. Hieraan hebben 9 teams meegedaan. Ook zij begonnen om 9.30 uur aan hun partijen. De jeugd is om 13.00 uur gestart met helaas 4 deelnemers.

Lees meer »

OTTC 2 Kampioen

Bij de senioren werd OTTC 2 kampioen in de 4de klasse van de najaar-competitie. Met een eindresultaat van 69 punten werd naaste concurrent Never Despair 7 met vier punten verschil verslagen. Met prachtige persoonlijke resultaten van Adri van der Heijden, Martijn van de Pol, Pascal van Hoorn, Jur van Rijn en Stefan van Heck werd het kampioenschap gevierd op de disndagavond. Daar werd het team in de bloemetjes gezet en werd een glaasje gedronken op het behaalde kampioenschap.

Lees meer »

OTTC 1 - TIOS 2

Vandaag heeft OTTC 1 tegen de koploper TIOS 2 gespeeld. Het ware spannende partijen waarvan 4 partijen 5 setters waren die dichtbij elkaar zaten. Roald heeft twee 5 setters gespeeld die hij helaas net niet heeft kunnen winnen. Roald en Alan die historisch altijd een sterke dubbel vormen, waren ook nu weer te sterk voor de tegenstander. Alan pakte ook nog twee winstpartijen met mooi en slim spel. Fatih speelde elke wedstrijd die hij speelde beter en beter en pakte nog een mooie set aan het eind.

Lees meer »

OTTC 1 - TTV Middelburg 1

Onze tweede wedstrijd in de hoofdklasse ging helaas nipt verloren. TTV Middelburg 1 was net iets te sterk om te verslaan. Onze spelers waren ietwat te gespannen om een goede wedstrijd te spelen. Zeker Roald had hier last van. Jochem daarin tegen speelde een prima pot, jammer genoeg net niet voldoende voor een punt. Alan speelde een prima wedstrijd maar er had wellicht nog een punt meer behaald kunnen worden. Alan won 2 wedstrijden, Roald 1 en het dubbel (Roald en Alan). Dit dubbelspel werd heel solide gewonnen met 3-0. Eind uitslag dus 4-6.

Lees meer »

In memoriam: Rien van der Steen

Gisteren bereikte ons het droevige nieuws over het overlijden van Rien van der Steen. Rien overleed na een zeer kort ziekbed op 84-jarige leeftijd. Met zijn overlijden verliezen we een galante, vriendelijke en positieve man die zich inspande voor onze vereniging. Hij was, samen met een klein groepje andere vrijwilligers, actief bij het openen en sluiten van onze zaal voor de schoolsport. Rien was erg betrokken bij de woensdagochtendgroep waar hij zorgde voor samenhang en gezelligheid. Ook was hij altijd bereid om de handen uit de mouwen te steken en om klaar te staan voor anderen. We zullen Rien erg missen. We wensen zijn partner Truus, zijn kinderen, de kleinkinderen, familie en vrienden veel sterkte toe bij het dragen van dit verlies.

Lees meer »

Peter en Jeanne de Bruin - 50 jaar getrouwd

Op maandag 12 september waren Peter en Jeanne de Bruijn precies 50 jaar getrouwd. Dit hebben ze samen met de kinderen en de kleinkinderen gevierd tijdens een lang weekend. Van harte gefeliciteerd namens het bestuur en de leden van OTTC.

Lees meer »

20 jaar in de nieuwe zaal

Op 30 april 2002 zijn we verhuisd van de Leeuwerikstraak naar de Macharenseweg. Op 30 april 2022 zaten we dus precies 20 jaar in de zaal, dat is gevierd. Hieronder een aantal korte flmpjes met impressies

Lees meer »

Duo competitie zondag 12 juni

Deze zondag was de laatste duo competitie van dit seizoen bij Flash in Eindhoven. Wes speelde met een jongen van Stiphout tegen een team 2 van TTCV Herwaarden uit Veghel. Noah en Lars speelden weer samen en moesten ook tegen een team van TTCV Herwaarden uit Veghel.

Lees meer »