Nieuws & Media

51e Maasland Teamtoernooi succesvol verlopen

Op zondag 20 maart organiseerde tafeltennisvereniging OTTC in sporthal De Ruivert het 51e nationale Maasland Teamtoernooi. Er waren 90 deelnemers uit diverse regio’s van Nederland. Dit toernooi wordt jaarlijks gespeeld, maar kon door Coronamaatregelen in 2021 niet doorgaan. Er waren in december 2021 bij het voorbereiden van de 51e editie van het toernooi nog beperkende Coronamaatregelen. Hierdoor is het aantal inschrijvingen veel lager uitgevallen dan gebruikelijk. OTTC heeft er desondanks toch voor gekozen het toernooi door te laten gaan, ook om te stimuleren dat de tafeltennissers weer actief zouden gaan sporten.

Lees meer »

MLT51 Sfeer impressies

Enkele sfeer impressies tijdens het Maasland Teamtoernooi 51. Gezelligheid in de zaal en sportieve strijd aan de tafel. Concentratie bij de wedstrijdleiding en prijzen in volle verwachting van hun toekomstige eigenaren

Lees meer »

Rini van Leuken 40 jaar EHBO bij het Maasland Teamtoernooi

Tijdens het 51ste Maasland teamtoernooi werd Rini van Leuken in het zonnetje gezet. Voor de 40ste keer verzorgt Rini alle EHBO ondersteuning tijdens het toernooi. We hopen dat hij ook deze keer weer niets te doen krijgt. Mocht dat wel zo zijn dan zal de ongelukkige deelnemer bij hem in veilige handen zijn.

Lees meer »

Corona maatregelen - stand van zaken

Op 15 februari kondigde de regering terugkeer naar de normale pre-Covid situatie aan in drie stappen. We zitten nu in stap twee van dit drie-stappen plan, de stap die op vanaf 18 februari van kracht is:

Lees meer »

Competitie definitief van start

De competitieleiding van afdeling ZuidWest heeft bevestigd dat de competitie volgens plan van start gaat. Je vind alle informatie rondom indeling, locaties etc zoals gewoonlijk in de TTApp. Veel succes allemaal.

Lees meer »

Competite gaat zeer waarschijnlijk van start

De competitie gaat komende week zeer waarschijnlijk weer van start. Op de site van de NTTB wordt aangegeven dat er geen blokkades meer zijn maar dat de definitieve start door de afdelingscompetitieleiding gecommuniceerd gaat worden. Tot dusverre hebben we deze communicatie nog niet ontvangen en is de start komende week dus nog niet bevestigd. Op zondag 30 januari is er weer overleg met de wedstrijdcommissie en kijken we of er dan inmiddels meer duidelijkheid gegeven is.

Lees meer »

OTTC gaat weer open!

Op zaterdag 15 januari zijn de nieuwe Corona maatregelen van kracht geworden die de overheid heeft ingesteld. Als gevolg daarvan is het voor iedereen weer mogelijk om deel te nemen aan binnensport. Ook OTTC profiteert hiervan en opent zijn duren weer. Vanaf dinsdagavond is de accommodatie weer geopend en kan iedereen komen tafeltennissen. Ook op de woensdagochtend verwelkomen we weer alle leden die gezellig samen achter de tafel aan de slag willen.

Lees meer »

Clubkampioenschappen 2022 uitgesteld

Helaas is het onder de huidige omstandigheden niet mogelijk om de clubkampioenschappen te spelen in het eerste weekend van januari. We zullen deze daarom uitstellen tot na de voorjaarscompetitie. We hopen natuurlijk dat deze voorjaarscompetitie door kan gaan maar helaas is ook dat zeer de vraag. We zullen dus op de situatie in blijven spelen en organiseren wat mag en kan. Nadere berichten zullen volgen.

Lees meer »

OTTC gesloten nav nieuwe Corona maatregelen

Op 18 december heeft de overheid het volgende aangekondigd: "De verspreiding van de omikronvariant van het Corona virus moet op korte termijn worden vertraagd om de zorg voor iedereen toegankelijk te houden. Daarom heeft het kabinet besloten dat Nederland vanaf zondag 19 december tot en met in ieder geval vrijdag 14 januari 2022 in lockdown gaat". Als gevolg van dit besluit zijn alle binnensport locaties, en daarmee dus ook OTTC, vanaf 19 december dicht. Het bestuur blijft de situatie volgen en blijft kijken naar waar en wanneer er mogelijkheden zullen zijn om weer te kunnen tafeltennissen.

Lees meer »