Word lid

OTTC stelt zich ten doel alle bewoners van Oss en omgeving plezier te laten hebben met de tafeltennissport op het niveau dat bij hem of haar past. OTTC is tevens aangesloten bij Uniek Sporten om ook mensen met een beperking van onze tafeltennissport te laten genieten.

 

De vaste speelavond voor senioren is de dinsdagavond vanaf 20.30 uur. Daarnaast is er op woensdagochtend de “sport overdag” groep, een speciale groep voor 50+ers. OTTC biedt ook trainingen aan die worden gegeven door gediplomeerde trainers. De informatie over de trainingen is hier te vinden. De competitieavonden voor de senioren zijn dinsdag en vrijdag. De jeugd speelt hun competitie op zaterdagmiddag. Ben je geïnteresseerd om te komen kijken of zelfs om mee te spelen, kom dan een keer langs of neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

 

Verzoek tot inschrijving

Wil je graag lid worden van OTTC? Vul het onderstaande formulier in, dan neemt OTTC zo snel mogelijk contact met je op. Heb je vragen over het lidmaatschap neem dan contact met ons op.

 * dit veld is verplicht