Clubkampioenschappen 2020

Gepubliceerd op 6 januari 2020 om 22:32

Op zondag 5 januari werden de clubkampioenschappen 2020 gespeeld.

De 23 senioren trapten het toernooi af om 10.00 uur in 3 6-kampen en een vijfkamp. Daarna werden de spelers verdeeld over een A, B en C klasse.  In de A en B-klasse werden vervolgens 2 vierkampen gespeeld, gevolgd door een kruisfinale en finale. Bij de C klasse werd het een conditieslag, omdat de deelnemers een volledige 7-kamp moesten afwerken.

Tussen de middag was er erwtensoep en tomatensoep, waarna ook de jeugd middels een 6-kamp de strijd met elkaar aanging.  Rond 15.30 uur liet iedereen zich de oliebollen goed smaken.

In de C-klasse werd de eerste plaats gehaald door nieuwkomer Rob Meulendijks die Arjan Verhagen voor bleef.

In de B-klassen versloeg Martijn van de Pol toch onverwacht Adri van der Heijden in 5 games. In de halve finale hadden zij daarvoor Peet Neelen en Hanneke van der Horst verslagen

In de A-klasse was Maurice Cuijpers titelverdediger. In de halve finale was hij te sterk voor Pascal van Hoorn. Bouke Hagreis legde het in de andere halve finale af tegen Roger van der Hammen. Hoewel Maurice in de poule nog krap had verloren van Roger, was hij in de finale wel de sterkste, waarmee hij zijn titel wederom succesvol verdedigde.

Bij de jeugd haalde titelverdediger Jiakai dit jaar de derde plaats. Hij moest Roald voor zich laten die tweede werd. Op zijn beurt moest hij echter zijn meerdere erkennen in Jimmy, die zich dus dit jaar clubkampioen mag noemen.

De bar werd dit jaar wederom bemenst door Frans en Ria, waarvoor dank

Reactie plaatsen

Reacties

unknown
4 jaar geleden

jiakai hoorde te winnen

JiakaiFanBoy69
4 jaar geleden

JiMyM vErdIendE hET