Clubkampioenschappen 2024

Inschrijfformulier

Op 7 januari is het weer zover onze jaarlijkse clubkampioenschappen zijn weer terug. We gaan dit jaar de clubkampioenschappen verdelen in drie categorieën. Zodat er voor jong en oud ervaren en beginner allemaal een plek is.

 

Er is een dubbeltoernooi voor 55+ leden van de woensdagochtendgroep. Je kan hier met een vaste dubbelpartner inschrijven. Mocht je geen dubbelpartner hebben stuur dan een mail met je inschrijving naar technischezaken@tt-ottc.nl en dan proberen we je te koppelen aan iemand die ook geen dubbelpartner heeft. Het dubbeltoernooi begint om 9:30.

 

Er is een seniorentoernooi waar iedereen de enkel partijen speelt in een poulesysteem. Met daarna waarschijnlijk een afvalsysteem afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Het seniorentoernooi begint om 9:30.

 

Daarnaast is er ook een toernooi voor de jeugd, ook hier worden enkel partijen gespeeld in een poulesysteem. Het jeugdtoernooi begint omstreeks 12:30.

 

We hopen zo iedereen een mooie en gezellige dag te bieden vol tafeltennisplezier.  

 

inschrijvingen mogen ook gestuurd worden naar technischezaken@tt-ottc.nl. Vermeld daarbij duidelijk je naam en waarvoor je je inschrijft.