Clubkampioenschappen 2023

Gepubliceerd op 9 januari 2023 om 21:45

Op zondag 8 januari zijn de clubkampioenschappen gespeeld. Deze zijn voor 11 senioren gestart om 9.30 uur. Voor het eerst was er ook een dubbeltoernooi. Hieraan hebben 9 teams meegedaan. Ook zij begonnen om 9.30 uur aan hun partijen. De jeugd is om 13.00 uur gestart met helaas 4 deelnemers.

De senioren waren verdeeld in een zeskamp en een vijfkamp. Nadat er onderlinge resultaten waren geteld in de zeskamp, mochten René van Hinthum en Maurice Cuijpers de strijd aangaan om het kampioenschap. Uiteindelijk mag Maurice Cuijpers zich kampioen 2023 noemen. Bij de vijfkamp van de senioren is het Pedro van Heumen die kampioen is geworden.

Ook het dubbeltoernooi is gestart in 2 meerkampen. Na nog een 2e ronde kwamen team Grace van Lieshout/Henk Boeijen en team Peter de Bruijn/René Otten als laatste 2 teams naar boven om te strijden voor de titel. Deze werd gewonnen door team Peter de Bruijn/René Otten.

Bij de jeugd werd gestart in een vierkamp. Ook voor hen was het spannend. De uiteindelijk winnaar is Lars van der Zwaart geworden. Hij mag zich clubkampioen 2023 van de jeugd noemen.

Het was een gezellige dag. Tussen de middag kon er genoten worden van tomatensoep en erwtensoep. En zoals gebruikelijk ontbraken ook de oliebollen niet.

Al met al een geslaagde dag met dank aan de organisatie en de medewerkers van de bar.