Poker en Darts toernooi

Gepubliceerd op 26 maart 2023 om 09:05

Op vrijdag 24 maart werd er een gezellige Poker/Darts avond gehouden. Er werd gestart met een poker ronde waarna een aantal rondjes gedart werden. Dit onder het genot van een drankje en een hapje die door Arjan en Martijn kundig en op tijd bij alle deelnemers arriveerden.

 

De avond werd gestart met pokeren, veel van de deelnemers hadden bij aanvang van dit spel maar een vaag begrip van de spelregels.  Deze onervaren spelers werden  echter in zeer korte tijd opgeleid door Gerrit om zo het pokeren te kunnen beginnen. Aan het begin nog wat schuchter maar al snel werd er met meer bravoure gespeeld. De basis regels lijken veel op yahtzee maar er komt toch wel wat meer bij kijken om goed te spelen. Tactiek, blijf en geluk komen samen in dit spel en natuurlijk is een pokerface ook erg belangrijk. Uiteindelijk ging de volle winst naar Pedro die in de finale ronde Colin te slim af was.

 

Na een korte pauze werd er gestart met killer-darts, een spel waarbij je een aantal levens krijgt en waarbij je de levens van je tegenstanders af moet snoepen. Al gauw werd duidelijk dat mensen samenspanden tegen anderen om dan vervolgens weer snel andere bondgenootschappen te vormen. Het spel is eenvoudig maar het vereist een vaste hand bij het werpen. Willy werd aan het einde verrast door Colin die er met de volle winst vandoor ging.