Clubkampioenschappen en Nieuwjaarsreceptie

Gepubliceerd op 25 december 2023 om 13:05

Over een week is het weer zover: Nieuwjaar! Zoals elk jaar worden de clubkampioenschappen gecombineerd met de Nieuwjaarsreceptie. Op zondag 7 januari worden de clubkampioenschappen en de Nieuwjaarsreceptie gehouden in ons vertrouwde clubhuis.

 

Bij de clubkampioenschappen kun je, net als vorig jaar, deelnemen in de enkel klasse en in de dubbel klasse. Iedereen kan meedoen, we zullen zorgen voor een aantrekkelijke indeling die het spelplezier voor eenieder voorop stelt. Het gaat natuurlijk ook om het eindresultaat, aan het einde van dag hebben we een nieuwe kampioen. Het toernooi begint om 09:00 dus zorg svp dat je rond 08:30 aanwezig bent. Je kunt je natuurlijk nog opgeven bij: Remi, Gerrit, Marja, Chris (senioren) en Peet, Henriette (jeugd).

 

We organiseren ook de Nieuwjaarsreceptie waarin iedereen samen kan komen om de overgang naar het nieuwe jaar te vieren. Er wordt gezorgd voor de traditionele soep en ook de even traditionele oliebollen zullen niet vergeten worden. Iedereen is van harte welkom, leden, oud-leden, niet-leden, familie, vrienden, buren, etc. Er is geen specifieke begintijd, het is de zoete inval, we zien jullie wel verschijnen.

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.