Bericht namens het bestuur

Gepubliceerd op 14 maart 2021 om 18:32

Leden van OTTC, Per 16 maart veranderen de Corona regels weer. Vanaf dan mogen niet alleen jeugdleden en volwassenen tot 27 samen buiten sporten, maar mogen ook volwassenen vanaf 27 jaar weer buiten sporten, mits ze 1,5 meter afstand houden van elkaar. De avondklok blijft nog van kracht, dus iedereen moet uiterlijk 21 uur weer thuis zijn. Mede door die avondklok is het nu niet goed mogelijk om op dinsdag avond weer te gaan sporten. Ook is het vroeg donker en het weer is nog niet echt uitnodigend.

Voor de jeugd is afgesproken dat de trainers gaan kijken wanneer en hoe we het (buiten) trainen weer op gaan pakken. Zij zullen daar samen met jullie afspraken over gaan maken.

Van de woensdagochtendgroep is inmiddels bekend dat er een aantal leden graag van de gelegenheid gebruik maken om weer (buiten)'s-ochtends te gaan tafeltennissen. Zij gaat vanaf nu in de ochtend weer tafeltennissen als de omstandigheden zich daarvoor lenen. Coördinatie en organisatie ligt bij Peter de Bruijn, die ook de communicatie hierover zal hebben.

Voor de overige leden zijn we aan het kijken hoe we in afstemming met de accommodatie commissie mogelijkheden kunnen creëren om te komen tafeltennissen (overdag, weekend, na stopzetten avondklok, zomertijd, etc). Waar we mogelijkheden zien en bij interesse zullen we er alles aan doen om weer snel te gaan tafeltennissen.

In alle gevallen geldt:
- gebruik nog steeds je gezonde verstand
- de toiletten zijn open. Maximaal 1 persoon tegelijk in de toiletruimtes. Na gebruik van het toilet goed handen wassen.
  OTTC gebruikt papieren handdoekjes
- kantine en kleedruimtes zijn gesloten. Douchen is niet toegestaan
- aanwezigheid via schrift vastleggen (in geval contactonderzoek onverhoopt toch nodig is).
- er kan niet gedubbeld worden in verband met de 1.5 meter afstand

Met vriendelijke groeten

Het bestuur