Martijn en Arjan winnaars van het zondagstoernooi

Gepubliceerd op 20 september 2021 om 18:35

Helaas konden de clubkampioenschappen niet doorgaan, maar dat weerhield ons er niet van met een groepje fanatieke spelers om een leuk toernooi te organiseren. Samen met 11 spelers startte we om 10.30. Het was ook erg leuk en gezellig om een aantal spelers van de woensdagochtend groep te verwelkomen. De spelers begonnen in een poule van 5 en een poule van 6. Meteen was het al erg spannend. De eerste 2 in de poule gingen door en gingen een vierkamp spelen en de overige 7 spelers gingen een knock-out toernooitje spelen. 

 

In de poule van 6 spelers werd het erg spannend. Joop werd daar eerste in de poule en Peet 2de. In de poule van 5 spelers werd Martijn 1ste en Roald 2de. Het was ook een feest van gelijke standen in de meerkampen dit natuurlijk om de organisator extra even te pesten zodat ze de meerkampregels nog even goed kon toepassen. 

 

Stefan, Marja, Bart, Tonnie, Sjef, Arjan en Marc gingen het verder uitvechten in de knockouts. Sjef had geluk en kreeg een bye. Uiteindelijk ging Arjan er hier met de winst vandoor na een mooie finale tegen Tonnie. 

 

In de vierkamp zijn er een hoop spannende potten gespeeld. De uitslag lijkt heel duidelijk, maar als je de setstanden ziet zat het toch allemaal behoorlijk dicht bij elkaar. Roald mag in ieder geval heel trots zijn. Hij had wel twee 5-setters gewonnen en dat is toch echt wel een accomplishment. Martijn was uiteindelijk ongeslagen al heeft Joop het hem nog even goed moeilijk gemaakt in een 5-setter. Roald werd 2de. Peet 3de en Joop 4de. 

 

Bedankt allemaal voor jullie inzet en jullie aanwezigheid en bedankt ook aan Hanneke en haar vader voor het voorzien van de hapjes en drankjes aan de bar. Het was een gezellige zondag!