Robert van Vlijmen lid Orde van Oranje-Nassau

Gepubliceerd op 27 april 2022 om 09:43

Een voormalig lid van OTTC, Robert van Vlijmen, is benoemd tot lid van de Orde van Oranje-Nassau. Hij heeft een zeer indrukwekkende staat van dienst op het maatschappelijke vlak: 

"Voor onder andere zijn werkzaamheden als mede-oprichter, secretaris en redacteur van De Werkende Mens - de stichting die het industriële leven van Oss in beeld brengt - is Robert van Vlijmen uit Oss koninklijk onderscheiden. Daarnaast was en is Van Vlijmen ook actief geweest als secretaris bij ‘Samenloop voor Hoop’ in 2014 en 2019, als bestuurslid bij theater ‘Dankzij de Dijken’, vrijwilliger bij Stichting Carnaval Viering Oss en bij de FNV en de PvdA. Ook was hij vrijwilliger Kindervakantieweek, collectant van Longfonds en KWF en mantelzorger voor zijn moeder (bron: Brabants Dagblad)".

 

Ook is Robert binnen OTTC jarenlang actief geweest. Zo kon je hem vaak vinden achter de bar, nam hij deel aan het organiseren van activiteiten en heeft hij het OTTC archief opgezet. Het bestuur feliciteert Robert van harte met zijn onderscheiding.