Duo competitie zondag 12 juni

Gepubliceerd op 14 juni 2022 om 12:47

Deze zondag was de laatste duo competitie van dit seizoen bij Flash in Eindhoven. Wes speelde met een jongen van Stiphout tegen een team 2 van TTCV Herwaarden uit Veghel. Noah en Lars speelden weer samen en moesten ook tegen een team van TTCV Herwaarden uit Veghel.

Wes is steeds iets hoger ingedeeld, daardoor krijg je steeds wat lastigere tegenstanders. De meeste spelen dus al wat langer en hebben wat meer techniek geleerd. Wes speelde echt goede wedstrijden. Soms lukte het serveren niet helemaal, maar ondanks dit speelde Wes toch 2x een vijf setter die hij 2x nipt verloor.  Zijn maatje won allebei zijn wedstrijden. In de dubbel werd het de eerste set 17-15 en uiteindelijk draaide het uit op weer een vijf setter. Helaas verloren ze net de wedstrijd.

Lars speelde als eerste. De ballen gingen goed op en neer. Lars moest goed kijken waar hij de bal sloeg. Zijn tegenstander kon hard slaan, maar maakte ook veel fouten. Lars won de wedstrijd. Noah had met zijn tegenstander minder moeite. Door goed te plaatsen won hij in 3 sets de wedstrijd. De tweede wedstrijd won Noah ook in 3 sets. Het ging wel wat lastiger maar Noah keek goed waar hij de bal moest slaan, om zijn tegenstander te verslaan. Lars moest daarna tegen de tegenstander waar Noah in de eerste wedstrijd tegen speelde en had daar weinig moeite mee. De dubbel ging erg goed, 1 set ging wat minder en die verloren ze dus ook. Toch wonnen Lars en Noah.

Het was fijn om ze te begeleiden. Maar ook super fijn om te zien dat ouders belangstelling hebben. We gaan nu een volgende stap maken: Duo competitie van NTTB op zondag. Dit is een nieuwe competitie die lijkt op de competitie van zaterdag. Wes, Lars en Noah gaan samen een team vormen.