OTTC

50ste editie van het Maasland teamtoernooi

Schrijf je in!

 

 

Schrijf je nu in voor de 50ste editie van het Maasland Teamtoernooi en maak kans op fantastische prijzen waaronder een tafeltennistafel ter waarde van 600 euro!

In de spotlight

Kampioenen huldiging 5 januari

 

Tijdens de clubkampioenschappen worden alle teams die afgelopen jaar kampioen werden in de competitie in het zonnetje gezet. Voor de jeugd was dit afgelopen seizoen dubbel feest, beide teams zijn namelijk kampioen geworden. Bij de senioren waren dit het afgelopen jaar Team 1, Team 2 en Team 6. De bloemen worden voor de prijsuitreiking van de clubkampioenschappen uitgereikt. Mocht je niet kunnen komen, wil je dat dan even laten weten via de contact pagina of via de whatsapp groep?

Overlijden Liesbeth van der Horst - Jacobs

Vorige week bereikte ons toch nog onverwacht het droevige nieuws dat Liesbeth van der Horst is overleden. Liesbeth is de moeder van Stan en Hanneke en was al enige tijd ziek. Lange tijd verzorgde ze samen met haar man Frans de bar tijdens vele competitieavonden en andere evenementen.

Wij wensen Hanneke, Frans en Stan veel sterke toe in deze moeilijke tijd.

 

Bestuur OTTC

HSO toernooi 17 januari

Wegens succes verlengd: het HSO toernooi

 

HSO staat voor Herpen, Schaijk en Oss. Deze drie plaatsen huisvesten vier tafeltennisclubs: TTV Herpen, Revanche, Return en OTTC. Seniorenleden van al deze clubs doen mee om een zo breed en sterk mogelijk deelnemersveld te creëren. Iedereen speelt op zijn eigen niveau een aantal wedstrijden zodat je goed voorbereid bent op de voorjaarscompetitie. De inschrijving sluit op 12 januari. 

 

In het kort:  

Wat: HSO tafeltennistoernooi.

Wie: Alle seniorenleden van Herpen, Revanche, Return en OTTC.

Waar: clubgebouw Return Oss

Wanneer: 17 januari

Hoe laat: 19:30u zaal open, aanvang toernooi: 20:00u.

Hoeveel kost het: Niets!

 

Je kan je hier aanmelden voor het HSO toernooi bij Return op 17 januari. Dit toernooi is alleen voor senioren. Je mag ook een mail sturen naar technischezaken@tt-ottc.nl vermeld hierbij je voor en achternaam.

Laatste Nieuws