Brainstorm bijeenkomst op 11 oktober

Gepubliceerd op 17 oktober 2021 om 19:30

Op maandag 11 oktober zijn 19 enthousiaste leden van OTTC om de tafel gegaan voor een brainstorm-sessie. Deze sessie, onder leiding van het SEC, was bedoeld om goede ideeën op tafel te krijgen waar onze verenigingen in de toekomst zijn voordeel mee kan gaan doen.  

Een goede mix van jeugd, ouders, woensdagochtendgroep, dinsdagavond spelers, competitiespelers en het bestuur vond elkaar aan tafel. In groepjes van een paar mensen werden de ideeën van de 6 september sessie verder uitgewerkt. Deze werden samengevoegd in vier themas: “PR en Communicatie”, “Ledenwerving & Behoud”, “Interne Communicatie” en “Samewerking”. 

Voor ieder van deze thema’s 10-15 ideeën bedacht die nu verder uitgewerkt gaan worden. De bedoeling is om op korte termijn concreet in actie te komen voor OTTC. Daarvoor worden kleine werkgroepjes gevormd die met elkaar aan de slag gaan. Op 1 december komen we weer bij elkaar om de vorderingen te bespreken. 

Geïnteresseerd en wil je ook meedoen en meewerken? Dat kan! Meld je aan bij Chris van de Wetering of één van de bestuursleden. Je vindt het overzicht van alle ideeën op het publicatiebord.