Nieuwe Corona maatregelen – impact op OTTC

Gepubliceerd op 28 november 2021 om 20:26

Helaas is de Corona epidemie nog niet voorbij en zijn er extra maatregelen nodig om hem onder de knie te krijgen. Op vrijdag 26 november heeft de regering nieuwe maatregelen afgekondigd. Die nieuwe regels hebben impact op OTTC. Het bestuur heeft gezamenlijk overleg gehad met verschillende commissies en kondigt aan:

  1. Per direct kunnen er geen avondactiviteiten meer plaatsvinden. Dit raakt de trainingsavonden en later eventueel de senioren competitie, die zijn voorlopig dus niet mogelijk.
  2. Activiteiten overdag kunnen wel doorgang vinden, er zal dan echter wel gescand worden. Tevens is het verplicht 1,5 meter afstand tot elkaar te houden. Beide maatregelen gelden voor iedereen van 18 jaar en ouder. De bar zal gedurende de activiteiten overdag geopend zijn.

 

Om al onze clubleden toch kans te geven te tafeltennissen wordt de zaal de komende weken op zondagmiddag opengesteld van 13:30 tot 16:30. We beginnen daarmee op zondag 5 december, we realiseren ons dat dit samenvalt met de Sinterklaas viering. De bar zal geopend zijn, er wordt gezorgd voor gratis koffie en thee en een hapje. Voor de jeugd zal door de technische commissie gekeken worden naar mogelijkheden voor training gedurende het weekend. De jeugd zal daar op korte termijn, zodra de definitieve plannen bekend zijn, over geïnformeerd worden door de trainers.

 

We zullen van week tot week kijken hoe de situatie zich verder ontwikkelt. We zullen daar op termijn dan weer over communiceren.