Duocompetitie op 13 maart

Gepubliceerd op 23 maart 2022 om 20:20

Vanuit de NTTB is er een duo competitie gestart. Het is vijf keer en vandaag  was het de tweede keer, ditmaal in Stiphout. Van onze club speelde Wes Immick mee. Eigenlijk speel je in duo’s dus in een team van twee. Omdat ik bij onze club nog geen partner voor Wes heb, was hij alleen.

Gelukkig was er van tafeltennis vereniging Stiphout een speler die met Wes een duo kon vormen. En ze deden het samen heel goed tegen twee spelers van TTCV Herwaarden(Veghel). Wes en zijn partner wonnen allebei hun enkel wedstrijden. Daarna samen dubbelen wat Wes eigenlijk nog nooit gedaan had. Toch ging dit best goed en wonnen Wes en zijn partner ook de dubbel.

Nadat alle wedstrijden gespeeld waren hadden de organisators nog een toetje. Er was een circuit met allerlei opdrachtjes op de tafel. Hierbij kwamen dingen als serveren, mikken aan de orde. Maar ook de robot was ingezet. Hier konden de spelers punten verdienen. Er was  een extra prijs voor degene die de meeste punten had.

Kortom voor Wes een geslaagde dag met veel plezier. De volgende duo competitie dag is: 10april dan wordt er bij TTCV Herwaarden in Veghel gespeeld. Hopelijk kunnen we daar wel met een duo heen.

Henriette Hendrix