Duocompetitie zondag 10 april

Gepubliceerd op 10 april 2022 om 19:16

Zondag 10 april is er weer duo competitie gespeeld door de jeugd in Veghel. Dit keer deden Wes, Lars en Noah mee. Wes had eerder al een keer meegedaan, maar voor Noah en Lars was dit de eerste keer. Wes speelde samen met iemand van JCV en Noah en Lars vormden samen een team.

Er was een gezamenlijke warming-up waarbij de verschillende spieren even goed warm gemaakt werden. Daarna speelde Wes met zijn teammaatje tegen een team van JCV en Noah en Lars begonnen ook tegen een team van JCV.

Lars begon een spannende wedstrijd maar verloor helaas in vier sets. Noah zijn tegenstander speelde al wat langer, maar hij bood hem goed tegenstand. Toch was Noah nog niet opgewassen tegen deze tegenstander en verloor helaas de wedstrijd. Ook Lars mocht het tegen de tegenstander van Noah proberen, maar ondanks goed spel met veel punten op de backhand kant van de tegenstander kon Lars helaas niet winnen. Noah kon helaas zijn tweede enkel ook niet winnen. Het dubbel van Lars en Noah verliep ontzettend spannend. Vooral te bedenken dat ze de dubbel nog maar twee keer hebben kunnen oefenen. De sets gingen om en om. De laatste set kwamen Noah en Lars eerst een stuk achter, maar dat haalde ze op het einde nog goed in. Helaas ging het op het einde net mis.

Ik ging even tellen bij Wes, die de dubbel ging spelen. Wes en zijn partner dubbelden erg goed samen. In drie sets wonnen ze deze partij. Voor Wes verliepen zijn wedstrijden erg goed. Hij won één enkel makkelijk en verloor de andere nipt. Hij had super gespeeld zonder veel coaching van mijn kant, omdat ik me vooral bezighield met Lars en Noah die voor het eerst mee deden.

22 mei is er een nieuwe duo competitiedag en dan gaan we er weer proberen bij te zijn!