Henriëtte winnaar tafeltennis challenge

De winnaar van de tafeltennis at home challenge is Henriëtte. Na een flinke inhaalslag heeft ze Pedro ingehaald die toch maar niet zijn zelfgesponsorde beker wilde winnen. Gefeliciteerd Henriëtte. Het drankje en de beker houd je tegoed!

Lees meer »

Pokeren bij OTTC

Op zaterdag 15 februari staat er een pokeravond op het programma. Hier willen we graag een gezellige avond van maken.

Lees meer »

Verslag Gigant Tafeltennis

Afgelopen vrijdag is voor de tweede keer het Gigant Tafeltennis toernooi georganiseerd voor OTTC leden. Er hadden zich 4 senioren teams en 2 jeugdteams aangemeld. Voor de duidelijkheid, het is een dubbeltoernooi. Het lot had de 2 kampioenen van vorig jaar weer aan elkaar gekoppeld. Er waren dus hoge verwachtingen. Ook een jeugdteam Juul en Roald, dat vorig jaar knap 2de werd deed weer mee. Zij werden dit jaar 3de met even veel punten als de nr 2. De kampioen van vorig jaar Sjo en Sylwester werd verassend tweede.

Lees meer »

Gigant Tafeltennis bij OTTC

As. Vrijdag 20 december organiseren we voor de tweede keer het Gigant Tafeltennis Toernooi.Dit een Tafeltennis vorm dat gespeeld wordt op 4 tafels en een speelveldomranding als net. Je kunt hier een filmpje bekijken.Omdat er ook twee jeugdteams meedoen beginnen we om 19.00 uur. De zaal is open vanaf 18.30 uur.

Lees meer »

Team 6 Kampioen

Na vele jaren ploeteren in de 7de klasse is team 6 eindelijk kampioen. En verdiend! In de laatste wedstrijd versloegen zij de nummer 2 met maar liefst 0-10.  Marcie weet niet waar hij kijken moet!! Volgend seizoen mogen ze het gaan doen in de 6de klasse.

Lees meer »

Kampioenen

Zaterdag 31 november zijn onze 2 jeugdteams kampioen geworden in de 3de en 4de klasse van de NTTB competitie. Twee teams tegelijk kampioen dat maak je niet snel meer mee. Grote klasse!

Lees meer »

Afdelingskampioenschappen Jeugd Gilze 2019

OTTC kwam met Jiakai, Juul en Roald naar het toernooi in Gilze. Ze werden ingedeeld in sterke poules ver boven hun huidige niveau (1ste klasse, 2de klasse jeugdspelers). Juul heeft uiteindelijk in het troosttoernooi toch nog een partij kunnen winnen. Jiakai is tot de kwartfinale gekomen en Roald maakte het op het laatst nog heel spannend maar verloor helaas de halve finale. Het was een zeer succesvolle dag met mooi tafeltennis.

Lees meer »