Nieuws & Media

Jeu de Boules 20 november: Schrijf je nu in!

In het kader van het 80-jarig bestaan van OTTC organiseren wij voor onze leden (met aanhang) een gezellige Jeu de Boules-activiteit. Jeu de boulen is een sport die door iedereen gespeeld kan worden en je hoeft er niet eens sportkleren voor aan te trekken. (mag wel!!) Je hebt ook geen handdoek nodig om het zweet weg te vegen. Voor boules wordt gezorgd.

Lees meer »

Unieke Sportproeverij op Sportpark Rusheuvel

Op woensdag 20 oktober organiseert het Sport Expertise Centrum (SEC) een Unieke Sportproeverij. Op deze dag kun je via een aantal workshops/proeflessen verschillende (bal) sporten uitproberen bij de verenigingen die actief zijn op Sportpark de Rusheuvel. Dus heb jij talent voor Tennis, korfbal, tafeltennis, hockey of voetbal ervaar verschillende sporten op deze dag en kom erachter!Deze dag wordt zo ingericht dat alle deelnemers, ongeacht hun beperking mee kunnen doen met het programma. Inschrijven voor individuen en organisaties is vanaf nu mogelijk via de website van het SEC: https://www.sport-expertise-centrum.nl/product/unieke-sportproeverij 

Lees meer »

Martijn en Arjan winnaars van het zondagstoernooi

Helaas konden de clubkampioenschappen niet doorgaan, maar dat weerhield ons er niet van met een groepje fanatieke spelers om een leuk toernooi te organiseren. Samen met 11 spelers startte we om 10.30. Het was ook erg leuk en gezellig om een aantal spelers van de woensdagochtend groep te verwelkomen. De spelers begonnen in een poule van 5 en een poule van 6. Meteen was het al erg spannend. De eerste 2 in de poule gingen door en gingen een vierkamp spelen en de overige 7 spelers gingen een knock-out toernooitje spelen. 

Lees meer »

De trainingen beginnen weer

De competitie gaat weer van start. Dat houdt dus ook in dat onze trainingen weer beginnen. De jeugd traint op dinsdag en donderdag om 19.00. De senioren trainen voorlopig enkel op dinsdag om 20.30. Dit zal dus ook weer echt een training zijn met oefeningen. We beginnen rustig aan om zo het competitieseizoen weer in te luiden. We hopen jullie allemaal weer te zien. 

Lees meer »

OTTC gaat voor een gastvrije tafeltenniszomer

Eindelijk na maanden lang gesloten deuren is het weer mogelijk om te gaan tafeltennissen. Uitgerekend nu in de zomer, waarbij veel tafeltennisverenigingen niet kunnen beschikken over een zaal. Onze vereniging is in het gelukkige bezit van een eigen tafeltenniszaal en wil die voor alle tafeltennisliefhebbers uit de regio Oss openstellen in de zomerperiode.

Lees meer »

Giant tafeltennistoernooi 23 juli

Op 23 juli is het weer zover. Het giant tafeltennistoernooi is terug. Het wordt uiteraard reusachtig gezellig die dag en we hopen zoveel mogelijk spelers van alle niveaus te zien. We gaan proberen om op leuke wijze voor dit niveau te compenseren zodat het op voorhand geen gelopen race wordt voor degene met een hoger niveau. Het toernooi begint om 20.00 en de zaal is open om 19.30. Het toernooi is rond 23.00 uur afgelopen dus we hopen ook een aantal jeugdleden te zien.  Gebruik het formulier hieronder (druk op Lees meer op de home page om het formulier te zien) om je in te schrijven lukt dit niet dan kun je je in schrijven door een mail te sturen naar evenementen@tt-ottc.nl en vermeld daarbij je naam. Je mag ook inschrijven in duo's laat dit dan hieronder weten met wie je speelt of in de mail evenementen@tt-ottc.nl.

Lees meer »

Kantine open vanaf 8 juni

Morgen gaat de kantine van het clubgebouw eindelijk weer open. Wij hopen jullie allemaal eindelijk weer te zien, uiteraard klachtenvrij. de kleedruimtes en douches kunnen nog niet gebruikt worden. Het bestuur regelt voor zowel de jeugd als de senioren een extra drankje en wat versnaperingen. Tot morgen!

Lees meer »