Nieuws & Media

Laatste corona nieuws met betrekking tot de competitie

We naderen hopelijk het einde van een jaar waarin de wereld stilgelegen heeft door de coronapandemie. Eind maart is formeel besloten dat de najaarscompetitie 2020 niet meer uitgespeeld zal worden. Ook zal er dit voorjaar geen competitie gespeeld worden. Op dit moment gaan we ervan uit dat we na de zomer het nieuwe seizoen weer op kunnen starten. Het niet uitspelen van zowel de voorjaarscompetitie als de najaarscompetitie, evenals het niet opstarten van een voorjaarscompetitie 2021 heeft veel gevolgen voor de indeling van de nieuwe competitie. Via deze infoZuidWest willen we onze verenigingen en kaderleden informeren over de uitgangspunten die hierover opgesteld zijn in een overleg met de leden van de adviesgroep competitie, de competitieleiders en het afdelingsbestuur (Bestuur Zuid-West). Deze informatie is hieronder in de PDF te lezen. 

Lees meer »

Bericht namens het bestuur

Leden van OTTC, Per 16 maart veranderen de Corona regels weer. Vanaf dan mogen niet alleen jeugdleden en volwassenen tot 27 samen buiten sporten, maar mogen ook volwassenen vanaf 27 jaar weer buiten sporten, mits ze 1,5 meter afstand houden van elkaar. De avondklok blijft nog van kracht, dus iedereen moet uiterlijk 21 uur weer thuis zijn. Mede door die avondklok is het nu niet goed mogelijk om op dinsdag avond weer te gaan sporten. Ook is het vroeg donker en het weer is nog niet echt uitnodigend.

Lees meer »

Bericht van onze sponsor

In deze coronatijd steken we graag onze sponsoren ook een extra hart onder de riem. Zo ook onze sponsor Gossimijne Oss. Voor de (S)MAKERS! Spaar mee voor een gratis 2e driegangen diner t.w.v. € 30,00 bij Gossimijne Oss! Vanaf 22 juni 2020 kun je bij Praxis Oss (Woonboulevard) en Praxis Ussen Oss sparen voor een gratis diner, bij iedere € 10,00 besteding ontvang je een stempel en de eerste krijg je van Praxis Oss!

Lees meer »

Pubquiz

Op zaterdag 20 juni hebben we een online pubquiz georganiseert. Het duurde even voordat we konden starten door digitale strubbelingen. Maar uiteindelijk konden we dan toch van start gaan. We gingen met 7 teams van start. In elk team zat een ottc'er waarvan de meeste werden bijgestaan door familie en vrienden. In 1 team zaten zelfs 3 ottc'ers die gezellig bij elkaar waren gekomen om deel te nemen aan de quiz. Het was een pubquiz in de categorie "algemeen". Zo waren er o.a.

Lees meer »

We zijn weer begonnen!

We zijn weer begonnen met tafeltennissen. De jeugd heeft na maanden eindelijk weer eens achter de tafel kunnen staan. Door de corona maatregelingen vinden de trainingen voorlopig buiten plaats. Mits het weer het toelaat gaan we ook weer opstarten voor de senioren. 

Lees meer »

Maaslandtoernooi van OTTC viert gouden jubileum in Oss

OSS | Voor de 50ste keer wordt op zondag 8 maart van 9.00 tot 18.00 uur in sporthal De Ruivert in Oss het Maaslandtoernooi van OTTC uit Oss gehouden. Het is het grootste nationale tafeltennistoernooi dat door een vereniging wordt georganiseerd. 150 deelnemers in 75 teams spelen dit weekeinde op 32 tafels. Voor de vijftigste keer zijn Adri van der Heijden (67), Joop Meijer (67), Ria Ceelen (66) en Nico van Erp (83) bij de organisatie van het toernooi betrokken. 

Lees meer »

Uitwisseling OTTC - TTV de Snoecksprong

Woensdag 15 januari is er wederom de uitwisselingswedstrijd gespeeld tussen rtv de Snoecksprong en OTTC. Het was weer een gezellige avond waarin naast fanatiek spel ook veel gezellige momenten hebben plaats gevonden. Het bevalt zo goed dat de teams hebben besloten dit twee maal per jaar plaats te laten vinden.

Lees meer »

Ultimate Tafeltennis bij OTTC

Vrijdag 21 juni hebben we voor de eerste keer UltimateTT gespeeld. Dit zijn 4 tafels samen gevoegd tot een tafel en een afrastering als net. (zie foto). We hadden 6 teams bereid gevonden om deze uitdaging aan te gaan. Het bleek best lastig maar ook heel erg leuk en vermoeiend. Deze vorm van tafeltennis gaan we zeker vaker organiseren!

Lees meer »

MJ Tafeltennis sportdag 2019

De basisschoolleerlingen van de evenaar groep 5 t/m 8 hebben aan een workshop tafeltennis deelgenomen die georganiseerd werd door MJ tafeltennis en OTTC. Er zijn die dag zo’n 200 leerlingen geweest die allen erg enthousiast waren. Naderhand was er nog een instuif waar plus minus 30 leerlingen zijn gekomen. Er werd voor de jongere kinderen vooral gebruik gemaakt van push-pong / schuiftafeltennis. Dit blijkt een leuke en fijne instapmanier te zijn voor jonge kinderen.

Lees meer »