Nieuws & Media

Eerste zondag openstelling gezellig gespeeld

Op zondag 5 december zijn we van start gegaan met de openstelling op zondagen om toch een lekker balletje te kunnen slaan. Met een bescheiden aantal deelnemers was het toch erg gezellig om samen te zijn en te sporten. Dat smaakt naar meer en dat gaat dus ook gebeuren. Komende zondag, 12 december van 13:30 tot 16:30, zijn we wederom in de gelegenheid om samen te tafeltennissen. We hopen dat jullie allemaal aanwezig zijn. Hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Lees meer »

Zondag 5 december tafeltennissen 13:30 - 16:30 uur

Op zondag 5 december openen we de zaal om lekker een balletje te gaan slaan. Iedereen weet dat er geen avondactiviteiten mogen plaatsvinden en dat dit onze vereniging ook raakt. Op deze manier is er echter toch een mogelijkheid om een balletje te slaan. De zaal is open vanaf 13:30 en sluit om 16:30. De bar is geopend en er is gratis koffie en thee, we zullen zorgen voor wat lekkere hapjes.

Lees meer »

Trainerjacks voor onze trainers / coaches

Op de ALV van 19 oktober kwam de vraag of we onze trainers en coaches beter zichtbaar zouden kunnen maken op wedstrijden en toernooien. De hele ALV vond dit een prima idee en verzocht het bestuur dit idee ten uitvoer te brengen.

Lees meer »

Nieuwe Corona maatregelen – impact op OTTC

Helaas is de Corona epidemie nog niet voorbij en zijn er extra maatregelen nodig om hem onder de knie te krijgen. Op vrijdag 26 november heeft de regering nieuwe maatregelen afgekondigd. Die nieuwe regels hebben impact op OTTC. Het bestuur heeft gezamenlijk overleg gehad met verschillende commissies en kondigt aan:

Lees meer »

Jeu des Boules evenement geslaagd en gezellig

Op zaterdag 20 november kwamen maar liefst 58 OTTC leden, partners en kinderen bij Boules de Boeuf bijeen voor een gezellige middag pétanque. Alhoewel pétanque in de volksmond jeu des boules wordt genoemd is het toch niet helemaal hetzelfde maar daar gaf geen van de deelnemers wat om. Na een korte instructie kon iedereen aan de slag met de stalen ballen en het zogenaamde butje. Fanatiek maar toch gezellig werd er gedurende drie spelronden gestreden om de overwinning.

Lees meer »

Nieuwe coronamaatregelen

De overheid heeft op dinsdag 2 november nieuwe maatregelen aangekondigd die ook de sport raken. Vanaf 6 november is op sportlocaties, zowel voor de sporters als het publiek, een coronatoegangsbewijs nodig voor iedereen vanaf 18 jaar.OTTC zal hier in mee gaan op de dagen waarop we in onze accommodatie aanwezig zijn. We zullen iedereen van onze vereniging een keer moeten scannen op de ochtend/avond dat een lid binnen komt. Zo kunnen we dan met minimale inspanning en ongemak voldoen aan wat de overheid stelt.

Lees meer »

Voorzitter wissel bij OTTC

Op de ALV van 19 oktober jongstleden trad Roger van der Hammen af als voorzitter van OTTC. Na 7 jaar ten dienste van de club gewerkt te hebben was het tijd om het stokje door te geven aan een opvolger. Roger heeft gedurende zijn periode als voorzitter geen gemakkelijke tijd achter de rug. Na een aantal betere jaren aan het begin van zijn voorzitterschap kwam OTTC in latere jaren in zwaar water terrecht. 

Lees meer »

Nieuwe club shirts

Tijdens de ALV op dinsdag 19 oktober werden de eerste nieuwe OTTC club shirts uitgereikt. Het oudste en jongste lid, aanwezig op de ALV, ontvingen de nieuwe shirts waarin OTTC zich de komende jaren presenteert. Het nieuwe shirt toont duidelijk onze clubnaam en onze hoofdsponsors. Het is een shirt waarmee de vereniging weer jaren vooruit kan. Het bestuur dankt allen die zich ingezet heeft om het nieuwe clubshirt te realiseren.

Lees meer »

Unieke sportproeverij bij OTTC

De gehele dag mochten mensen met een beperking sporten op het sportpark. Dit in verschillende tijdblokken. Sporten: voetbal, hockey, korfbal, tennis, en in de middag ook tafeltennis. OTTC verzorgden in de middag 3 tijdsblokken, met steeds mensen uit verschillende groepen.

Lees meer »

Brainstorm bijeenkomst op 11 oktober

Op maandag 11 oktober zijn 19 enthousiaste leden van OTTC om de tafel gegaan voor een brainstorm-sessie. Deze sessie, onder leiding van het SEC, was bedoeld om goede ideeën op tafel te krijgen waar onze verenigingen in de toekomst zijn voordeel mee kan gaan doen.  

Lees meer »